AB InBev scoort volop met internationale bierprijzen

AB InBev scoort volop met internationale bierprijzen

Belgische bieren van AB InBev bekroond op World Beer Awards en International Beer Challenge

AB InBev heeft 25 medailles gewonnen tijdens de prestigieuze World Beer Awards 2018. Dit maakte de jury van het officieuze WK voor bier afgelopen week bekend. De Belgische bieren kaapten er met onder meer Leffe, Hoegaarden en Deus kaapten niet minder dan 7 medailles weg. Volgens Jean-Jacques Velkeniers, die aan het hoofd staat van de divisie West-Europa van AB InBev , zijn deze prijzen een prachtige erkenning voor de kwaliteit van de bieren van AB InBev.

Tijdens de World Beer Awards worden jaarlijks per land en per bierstijl medailles uitgereikt voor beste bieren. AB InBev wint onder meer medailles met Jupiler, meerdere varianten van Leffe en Julius dat wordt gebrouwen in Hoegaarden. Tegelijkertijd maakte vorige week een andere prestigieuze biercompetitie ‘de International Beer Challenge 2018’ de winnaars bekend. Ook tijdens de International Beer Challenge 2018 wint AB InBev 25 medailles (waarvan 14 voor Belgische bieren, met onder meer, verschillende Leffe-varianten, Julius, Witte van Hoegaarden en Tripel Karmeliet).

Jean-Jacques Velkeniers: “We zijn enorm trots op de in totaal 50 medailles die we hebben gewonnen op deze twee prestigieuze internationale wedstrijden. Een prachtige erkenning voor de kwaliteit van onze bieren, die onze brouwers dagelijks vol passie en trots brouwen. In het bijzonder zijn we trots op de prijzen voor onze nieuwe innovatieve bieren, zoals de medailles voor Jupiler 0,0% en Pure Blonde by Jupiler.”

Onze passie