bgbg
swoosh

Ons programma voor een Betere Wereld

 

Via ons engagement om mensen samen te brengen voor een betere wereld, is AB InBev de leider in de bierindustrie op het vlak van initiatieven met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze inspanningen voor een Betere Wereld richten zich op drie werelden:

 • een groeiende wereld

 • een schonere wereld

 • een gezondere wereld

   

   

  Gezondere wereld

  Anheuser-Busch InBev hecht veel belang aan het verantwoord consumeren van haar producten. We zijn ervan overtuigd dat bier, wanneer het op een verantwoorde manier wordt gedronken, prima past in een gezonde levensstijl.
   
  Het is onze bedoeling een Betere Wereld te creëren waar consumenten op een verantwoorde manier van onze producten genieten:
   
  - Met mate,
  - Niet wanneer ze te jong zijn om te drinken,
  - Niet wanneer ze achter het stuur zitten,
  - Niet wanneer ze zwanger zijn, en
  - Niet in combinatie met medicatie.
   
  Overal ter wereld ontwikkelen en implementeren we talrijke Responsible Drinking-programma’s, waarbij we nauw samenwerken met overheden en maatschappelijke organisaties.
   

  Schonere wereld

  AB InBev engageert zich voor het verantwoord omspringen met natuurlijke rijkdommen, en werkt voortdurend aan het verminderen van haar impact op het milieu.

   

  Zo hebben we in juni 2013 zeven wereldwijde milieudoelstellingen vooropgesteld die we tegen eind 2017 willen realiseren als onderdeel van ons engagement voor een Betere Wereld en in 2014 kondigden we daarenboven een achtste doelstelling aan.

   

  Voor meer informatie over onze doelstellingen klik hier

   

  Groeiende wereld

  Anheuser-Busch InBev maakt in vele landen deel uit van de gemeenschap. We bieden wereldwijd zo’n 150 000 mensen een job, steunen lokale verenigingen en organisaties, en zijn met onze organisatie ook zelf actief in de omgeving van onze brouwerijen.
   

  Meer informatie

   


  Anheuser-Busch InBev © 2019