bgbg
swoosh

HET EINDEJAARSCADEAU VAN STELLA ARTOIS LIGT ONDER DE KERSTBOOM

Stella Artois verwent zijn fans wereldwijd met sfeervolle kerstmuziek.

Leuven - 19.12.2011

Stella Artois, het Nr 1 Belgische bier wereldwijd en verkrijgbaar in meer dan 80 landen, werd oorspronkelijk genoemd naar de kerstster (Stella is het Latijnse woord voor Ster) en naar haar meesterbrouwer, Sébastien Artois. Meer nog, het wereldbekende pilsbier werd voor het eerst gebrouwen als kerstbier, als geschenk voor de inwoners van Leuven. Voortgaand op die vrijgevigheid, stelt Stella Artois nu zijn eindejaarsgeschenk voor. Wie ‘eindejaar’ zegt, zegt warme, intense en gezellige momenten onder vrienden en familie. De Leuvense brouwer geeft nu de mogelijkheid aan zijn fans om deze gezellige kerstmomenten wat kracht en sfeer bij te zetten met een gratis album met 8 van de beste kerstsongs.

 

Onder de kerstster

Under the christmas star, is een album met klassieke kerstsongs, heruitgevonden als een tijdloze en ultra-coole 60’s Jazz LP. Dit mooie kerstcadeau is het vervolg van het uit 2010 daterende kerstgeschenk van Stella Artois, waarbij de single “Les 12 jours de Noël” aangeboden werd. Deze actie was zo’n overweldigend succes, dat het Stella Artois inspireerde  om in 2011 nog een stapje verder te gaan en een compleet album, tot leven gebracht op een  unieke en stijlvolle manier, met kerstsongs weg te geven.

Gaande van de swingende ritmes van “Deck the halls” tot de coole blue notes van “Jingle Bells”, herenigt het acht nummers tellende album aloude kerstsongs met twee originele  composities met een geraffineerde flair die de fans gewoon zijn te verwachten van Stella Artois. Under the Christmas star werd opgenomen in Los Angeles, New York en Parijs in samenwerking met de begaafde componisten zoals Gordon Minette, James Leibow, Andy Bloch, en Dan Block. Dankzij een scherp oog en oor voor authenticiteit in echte Stella Artois-stijl, werd het album  zorgvuldig gecomponeerd met behulp van originele opnameapparatuur en instrumenten daterend uit de 60’s. Die vintage stijl wordt nog extra in de verf gezet op de cover van het album, waar uit  ijs gehouwen iconen en moderne meubelen uit het midden van deze eeuw, zoals een 33rpm vinyl-playing draaitafel, weergegeven worden.

Under The Christmas Star is Stella Artois’ speciaal geschenk voor u en zal maar voor een beperkte periode beschikbaar zijn, gratis en uitsluitend te verkrijgen zijn op  http://www.stellaartois.com/under-the-christmas-star-4103/

Nummers op het album:
1. Deck the Halls
2. The Nutcracker March
3. Winter Wonderland
4. Jingle Bells
5. Baby It’s Cold Outside
6. Snowball
7. Let’s Call It Quits
8. Auld Lang Syne

Afbeeldingen

HET EINDEJAARSCADEAU VAN STELLA ARTOIS LIGT ONDER DE KERSTBOOM

Anheuser-Busch InBev © 2018