Leffe lanceert nieuwe campagne om inspiratie te geven voor betekenisvolle momenten met geliefden

Leuven, België - Leffe, het grootste speciaalbier van België, lanceert een nieuwe diepgaand emotionele 360°-campagne. Met deze campagne wilt Leffe alle Belgische volwassenen aanmoedigen om meer betekenisvolle momenten te beleven met hun geliefden en bij deze gelegenheiden samen een Leffe te delen.

Story image

De campagne is geïnspireerd op enkele eeuwenoude waarden van de Abdij van Leffe en luidt een nieuw tijdperk in voor 's werelds beroemdste abdijbier. Lourenço Arriaga, Marketing Director Leffe, vult aan: "Deze campagne markeert een historisch moment in het leven van ons 8 eeuwen oude biermerk. Het brengt de fundamentele waarden van de Leffe Abdij en haar bier, zoals vrijgevigheid, aandacht en eerlijkheid, naar de wereld van vandaag, in de hoop ons allen te inspireren tot meer tijd te maken voor diepgaande en betekenisvolle momenten met onze geliefden - onvermijdelijk met een Leffe en een maaltijd."

De Leffe-campagne verschijnt op TV, OOH, sociale media, digitale platforms, Perfect Draft, het TaDa-platform en verschillende trade activities. De campagne zal gedurende 31 weken live zijn tot het einde van het jaar. Met de campagne wilt Leffe 99% van de volwassen bevolking bereiken, en dit gemiddeld 30 keer. Dit is de grootste campagne van Leffe in lange tijd, waarbij de campagne en de activaties zullen zichtbaar zijn voor bierdrinkers in heel België.

Volg Leffe op Instagram om alle inspirerende content van Leffete volgen. Ben je op zoek naar meer informatie over Leffe, of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, en de laatste updates over onze nieuwe campagne? Ga naar www.leffe.com

Over Leffe

Leffe is een Belgisch abdijbier dat dateert uit de 13e eeuw. Het is een authentiek en uniek bier, gebrouwen met de beste brouwapparatuur en 100% natuurlijke ingrediënten, waardoor het een rijke en toegankelijke smaak heeft. Vandaag wordt Leffe gedronken door miljoenen bierliefhebbers over de hele wereld.

 

 

 

Onze passie