Jeroen Meus maakt met WÜRST knalrode #ALLINRED Dog als steun voor de Rode Duivels

Dinsdag 27 september 2016 — Met het Europees Kampioenschap voetbal op minder dan een maand voor ons, neemt het enthousiasme rond de talentvolle generatie Rode Duivels alleen maar toe. Om de Rode Duivels te steunen, roept Jupiler heel het land op om alles #ALLINRED te kleuren. Mensen komen hierbij op de meest verrassende ideeën. Het beste bewijs? Een “folieke” van kok en ondernemer Jeroen Meus, die samen met zijn WÜRST equipe op de proppen komt met een duivelsrode haute dog die vanaf vandaag tot het einde van het EK te verkrijgen zal zijn.

Rood, roder, WÜRST

Het EK laat niemand onberoerd. Ook bij WÜRST niet, het restaurant van Jeroen Meus dat premium hotdogs verkoopt. Tijdens een avond aan de toog ontstond het plan om de Rode Duivels te steunen met een eigen, unieke culinaire creatie. Wat past immers beter bij de voetbalbeleving dan een hotdog en een lekkere Jupiler? WÜRST sloeg de handen in elkaar met Jupiler en Jeroen Meus creëerde exclusief voor het EK de #ALLINRED Dog.

De mosterd - in dit geval martinosaus - werd gehaald bij een andere Belgische klassieker: de Martino. Het pittige broodje américain met felrode topping van tabasco, cayenne en pili-pili vormde de basis voor de Jupiler #ALLINRED Dog”, zegt Jeroen Meus.

Maar omdat het altijd nog roder kan, liet WÜRST ook een knalrood hotdogbroodje ontwikkelen, gekleurd met een natuurlijk extract van rode bieten. “Daarop een salsa gemaakt van martino-

ingrediënten, een knapperig gegrilde huisgemaakte Frankfurter worst, gefrituurde rode uitjes, duivelse rode pepers en martinosaus, en je hebt een geraffineerde snack die de Rode Duivels alle eer aandoet”.

De Jupiler #ALLINRED Dog is beschikbaar bij WÜRST vanaf 17 mei tot aan het einde van het EK.

#ALLINRED Arena’s: iedereen Jeroen Meus!

Wat leuk is aan het idee van WÜRST is dat ze binnen hun eigen activiteit en mogelijkheden op zoek zijn gegaan naar een manier om hun Rode Duivels hart te tonen en te reageren op de #ALLINRED oproep”, zegt Jean-Jacques Velkeniers, Business Unit President West Europe bij AB InBev. “Dat is exact wat we met de Jupiler #ALLINRED Arena’s actie voor ogen hebben: via de website (https://jupiler.be/nl/allinred/arenas) kunnen supporters hun creativiteit kwijt door zich te registreren met een Jupiler #ALLINRED Arena. Het maakt niet uit of die arena nu een living, sportclub of stamcafé is. Door er één aan te maken, steun je de Rode Duivels op het EK. Allemaal samen achter de Rode Duivels!”

Door de registratie van een Jupiler #ALLINRED Arena kan je als supporter ook kans maken op één van de vele exclusieve prijzen zoals o.a. een gepersonaliseerde tifo. Voor de deelnemers die het verst willen meegaan in de #ALLINRED gekte, is er een #ALLINRED make-over te winnen. Bij deze make-over win je voor jouw arena een volledige transformatie tot een voetbaltempel, door het #ALLINRED make-over team.

Op 19 mei komt WÜRST #ALLINRED Dogs maken voor het AB InBev personeel in onze hoofdzetel in Leuven. Geïnteresseerde pers is hierop van harte uitgenodigd; gelieve uw komst voor woensdag 18 mei om 11u te bevestigen bij Korneel Warlop. 

Jupiler #ALLINRED - Würst

Contacteer ons

Algemene voorwaarden  |  Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Conditions générales  |  Une bière brassée avec savoir, se déguste avec sagesse.