Bienvenido a Casa Corona...

Bienvenido a Casa Corona...

... de coolste casa van België

Vrijdag 14 juli 2017 — Van 15 juli tot 14 augustus wordt de Anemos Beachclub in Duinbergen-Knokke omgedoopt tot Casa Corona. Casa Corona, een internationaal Corona-concept waar ontspanning en verfrissing centraal staan, haalt zo een stukje paradijs naar België. Zomers chillen met een biertje tijdens een leuke activiteit of workshop? Of gewoon samen gezellig genieten van ‘the magic hour’ bij een prachtige zonsondergang? Casa Corona is the place to be deze zomer!

Internationaal bestaat Casa Corona al sinds 2014. In Europa kan je de hippe bar deze zomer onder meer terugvinden in Madrid, Parijs,… en binnenkort ook in België, want voor het eerst opent de coolste Casa ook zijn deuren in Knokke.

Casa Corona is een oase waar je tot rust kan komen en even kan ontsnappen aan alle drukte van het dagelijkse leven. Het is een plaats gecreëerd  om te verrassen, waarin allerlei soorten activiteiten en verwennerijen aan bod komen, zodat elk moment dat je er spendeert uniek is. En dit natuurlijk altijd vergezeld van jouw favoriete bier.

Wissel inspanning en ontspanning af dankzij het uitgebreide programma van workshops, initiaties en verwennerij. Duik het water in tijdens een surfclinic, word zen tijdens een yoga sessie op het strand, zeefdruk je eigen T-shirt en laat je masseren wanneer die aan het drogen is.

Dat -en zoals je ziet op de website- nog veel meer!

Interesse om er bij te zijn op de openingsdag? Schrijf je dan snel via de website in voor één van de workshops en geniet zaterdag 15/07 van een stukje paradijs dicht bij huis. 

 

Flyer Casa Corona
Girl drinking Corona
Flyer Casa Corona

Contacteer ons

Algemene voorwaarden  |  Bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.

Conditions générales  |  Une bière brassée avec savoir, se déguste avec sagesse.