bgbg
swoosh

Bedrijf 

Ons bedrijf

InBev Belgium maakt deel uit van ’s werelds leidinggevende brouwer Anheuser-Busch InBev, met een portfolio van meer dan 400 biermerken actief in 50 landen. Met als belangrijkste merken Stella Artois, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Belle-Vue is InBev Belgium de eerste speler op de Belgische markt.
 
De oorsprong van onze activiteiten gaat terug tot 1366 naar de brouwerij Den Hoorn, gevestigd in Leuven.
 
Naast de wereldwijde hoofdzetel van de groep AB InBev, de hoofdzetel van de zone Europa en de hoofdzetel van de business unit Benelux & Frankrijk in Leuven hebben we in België vijf brouwerijen in Hoegaarden, Leuven, Jupille, Sint-Pieters-Leeuw en Buggenhout.
Anheuser-Busch InBev heeft wereldwijd ongeveer 200 000 medewerkers; waarvan ruim 2 500 in België.
 
 
 

Onze vestigingen

De oorsprong van onze activiteiten gaat terug tot 1366 naar de brouwerij Den Hoorn, gevestigd in Leuven. Vandaag bevinden de wereldwijde hoofdzetel van de groep AB InBev, de hoofdzetel van de zone Europa en de hoofdzetel van de business unit Benelux & Frankrijk zich in Leuven, waar ook de brouwerij van Stella Artois gevestigd is. Daarnaast hebben we nog vier andere brouwerijen in België: Jupille (Jupiler en Piedboeuf), Hoegaarden (Hoegaarden), Sint-Pieters-Leeuw (Belle-Vue) en Buggenhout (Kwak, DeUs en Tripel Karmeliet).
 

Dream – People – Culture

Bij Anheuser-Busch InBev koesteren we de droom om het Beste Bierbedrijf te zijn dat Mensen Samenbrengt voor een Betere Wereld.

 

Anheuser-Busch InBev © 2019