Header image

Leer meer over

Duurzaamheid

Duurzaamheid is onze business.

Bier brouwen van de beste kwaliteit, begint met de beste natuurlijke ingrediënten. We willen de natuurlijke rijkdommen op een zo duurzaam mogelijke manier manier inzetten.

eco
1

AGRICULTUUR

Zonder natuurlijke ingrediënten, geen bier. Daarom bieden we programma’s en platformen aan onze landbouwers in landen als UK en Rusland aan om hen te ondersteunen en te connecteren.

2

WATER

Meer dan alleen een belangrijk ingrediënt in ons bier, is water een essentiële hulpbron voor het economische, sociale en ecologische welzijn van onze gemeenschappen. We brouwen onze bieren op het hoogste niveau van waterefficiëntie en we dagen onszelf voortdurend uit om nog meer te doen. Ons uiteindelijke doel is om toegang tot water en kwaliteit te garanderen voor zowel onze gemeenschappen als onze brouwerijen.

3

VERPAKKING

In onze brouwerijen over de hele wereld hebben we de afgelopen jaren een gemiddeld recyclingpercentage van 98% bereikt. Maar de verantwoordelijkheid voor ons product gaat veel verder dan de laatste druppel bier. We werken ijverig om ook na de laatste slok het recyclagepercentage te verhogen en onze consumenten hiervoor te sensibiliseren. Dit doen we samen met partners, waaronder onze bijdrage aan FostPlus.

4

ENERGIE EN KLIMAAT

We zetten in op multimodale transportmodellen, waarbij we onze bieren tot bij de consument vervoeren via onder andere ecocombi’s, per boot of per trein.