bgbg
swoosh

Degusteren

      We brouwen onze bieren met de grootste zorg voor kwaliteit en vakmanschap, en daar zijn we trots op. Om van onze fantastische producten optimaal te kunnen genieten, moet het degusteren van bier in de juiste omstandigheden gebeuren:

Bij het verlaten van de brouwerij, wordt bier op een droge, koele plaats bewaard, uit het zonlicht.

Bier wordt best gedronken uit het specifiek glas daarvoor ontworpen: ieder bier heeft een eigen en uniek glas, bijvoorbeeld het unieke kelkvormige glas voor Leffe Royale of nog het typische glas op voet voor Stella Artois.

                               
Er moet rekening gehouden worden met de ideale schenktemperatuur van het bier: zo wordt Stella Artois idealiter tussen 3 en 5 graden Celsius geserveerd en is de ideale schenktemperatuur voor Jupiler 3 graden Celsius.


Ook het schenken zelf vereist de grootste zorg; het is een ware kunst. Voor Stella Artois bijvoorbeeld wordt het schenkingsritueel beschreven in 9 stappen.

Tot slot weet elke echte bierliefhebber dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit: bier met liefde gebrouwen, drink je met verstand.


Anheuser-Busch InBev © 2017